Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

HomeBlog

Dama Zaha Hadid është një ndër emrat më të njohur në botën e arkitekturës. Ajo ndryshe njihet si “Mbretëresha e lakimeve”, një titul i dhënë nga The Guardian. Stili i saj i jep një tjetër dimension akitekturës duke e çliruar atë nga format tipike e

Compared to natural wood (parquet), the laminate offers many advantages such as lower costs, a wider range of colors, water resistance, scratch resistance and ease of installation. If you are renovating your home or office, you must first determine the color. The laminate will cover a large

Electric underfloor heating provides warmth throughout the entire room, giving a whole new meaning to heating and comfort. The increasing popularity of electric underfloor heating systems is due to their numerous benefits as a heat source: Suitable for every type of project:new build, refurbishment or renovation

Our company has developed Nanoker technology to manufacture non slip versions of all its ceramic flooring collections. This system makes it possible to create a nano-structured surface with a uniform texture on the surface of the tiles, very different from the rough texture found in

Mermeri ka qenë materiali kryesor i përdorur në ndërtimin e civilizimeve greke dhe romake. Falë karakteristikave teknike dhe bukurisë së vlerësuar, ky gur metamorfik vazhdon të përdoret sot si për dysheme edhe për pllaka veshjeje ose aksesorë, për lavamane ose elemente dekorative. Ne disponojmë një gamë

Dizajni i aksesorëve për banjo të prodhuara me materialet më të reja natyrore është një nga premisat kryesore të kompanisë tonë. Ky koleksion i ri është bazuar në lavamane të thjeshta dhe funksionale që i japin bukuri natyrale dhe estetikë tualeteve moderne falë materialeve cilësore, rezistente

Ky kompleks mbresëlënës dhe i guximshëm është i vendosur në zemër të kryeqytetit kinez. Ai u hap zyrtarisht në tetorin e kaluar, dizenjuesja e tij mori pjesë në këtë ngjarje e shoqëruar nga Zhang Xin dhe Pan Shiyi e Soho (Kinë), zhvilluesit e projektit. Kompleksi është

Kuzhinat bashkëkohore kanë pësuar një evolucion të madh. Përveç funksionalitetit të mjeteve dhe cilësisë së lartë të materialeve të përdorura, i kushtohet shumë vëmendje dizajnit që bëhet më modern dhe i integruar në brendësi të shtëpisë. Kuzhinat tona shfaqen në modele të ndryshme dhe në materiale të

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad