Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

HomeBlog (Page 3)

E urreni atë ndjesinë e të ftohtit në këmbët tuaja kur është dimër? Do të doni të ecni me këmbët zbathur dhe të shijoni dyshemenë tuaj edhe kur jashtë bie borë? PrimeraGroup ka zgjidhjen e bërë enkas për ju. Dyshemeja me ngrohje elektrike është një sistem

Primera Group prezanton  një sistem i vendosur për ta bërë sa më të lehtë dhe të shpejtë pastrimin e wc-së tënde. Anë të rrumbullakosura! Ne propozojmë një zgjidhje të re teknike, që i përshtatet plotësisht kërkesave të pastërtisë dhe administrimit të kohës. [gallery columns="2" link="file" size="medium" ids="8495,8496"] Pjesa e

SOLID SURFACE është një material i teknologjisë së fundit, uniformë dhe jo-poroz, i përbërë nga rezinë dhe mineral alumini trevalent. Ky material i ngjashëm me gurin lejon mundësinë për tu prerë dhe për tu bashkuar që të formojë një sipërfaqe unike pa ndërprerje. Kjo ofron mundësinë për të krijuar forma unike që janë të paarritshme me ndonjë

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad