Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

HomeBlog (Page 2)

Akoma nuk keni dëgjuar për SOLID SURFACE?  SOLID SURFACE është një material i teknologjisë së fundit, uniformë dhe jo-poroz, i përbërë nga rezinë dhe mineral alumini trevalent, i cili po revolucionon botën e Arkitekturës, Dizajnit, dhe Ndërtimit. Ky material i ngjashëm me gurin lejon mundësinë për t’u prerë dhe për t’u bashkuar që të formojë një

DYER TË RRËSHQITSHME ME FINITURA TË BARDHA Emri i njohur në botën e modës Marc Jacobs i cili është Creative Director për Louis Vuitton ka vendosur krijimet e tij të mrekullueshme në garderobën e Gamadecor. Jepi rrobave tuaja një vend të privilegjuar në një garderobë walk-in

Primera Group fillon bashkëpunimin me markën italiane IMER, e cila realizon produkte të ndryshme si veshje muresh dhe gardhe. IMER është një kompani me 20 vjet eksperiencë në prodhimin dhe përpunimin e produkteve për industrinë e ndërtimit. Lëndët e para kanë origjinë vendase: rërë nga gur

Të pëlqen arti i mozaikëve? E dije që tani edhe ambjentet e tua mund të jenë të mbushura me ngjyra nga më të ndryshmet si në këtë foto? Kompania jonë prej kohësh bashkëpunon me Sicis, kompaninë e famshme leader në sektorin e mozaikëve. Që nga veshja e

Ka ardhur koha të varni të gjitha rrobat që duhet të keni në një garderobë  Noblesse, një garderobë me panelet e përparme me shkëlqim nga Sienna Walnut dhe pjesa anësore nga çelik i cilësisë së lartë. Dyer rrëshqitëse me pjesën e sipërme të pajisur me një

Pllaka Kathmandu Bioprot (40 x 80 x 1.5 cm) është ylli i kësaj hapësire: e gjejmë te finiturat e lëmuara të dyshemesë dhe tek Natural Home për veshjen e jashtme. Kjo lloj pllake shoqërohet në murin kryesor nga mozaiku Feel Wood (30 x 30 x 1

Dëshironi një dysheme rezistente dhe të lehtë për t’u pastruar por të jetë njëkohëshisht edhe elegante? Një sipërfaqe jorrëshqitëse por me dizajn? Keni gjetur atë që bën për rastin tuaj. Parketi qeramik është një opsion dyshemeje shumë i vlerësuar. Kompania jonë ju ofron në katalogun e

Një material revolucionar, elegant dhe rezistent. Po flasim për gurin qeramik , një material jashtëzakonisht i qëndrueshëm, në gjendje të qëndrojë i pandryshuar në sipërfaqe, madje edhe në kushte ekstreme. Guri Qeramik ka revolucionarizuar sistemin prodhues të qeramikës duke arritur një produkt me bazë të ngjyrosur dhe

Si ta rinovojmë fasadën e një ndërtese? Kompania jonë kryen kërkime të vazhdueshme në zhvillimin e teknologjisë për sistemet e fasadave të ventiluara, e cila konsiderohet si forma më e sigurtë dhe efikase për veshjet e jashtme. Fasadat e ventiluara sigurojnë kursime të larta për ndërtesat deri

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad