Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

IMER

IMER

IMER është një kompani italiane që ka 20 vjet eksperiencë në prodhimin dhe përpunimin e materialeve të ndërtimit. Realizon produkte të ndryshme si veshje muri dhe gardhe. Janë të gjitha produkte me karakteristika të shumta, pra janë të lëmuara dhe rezistente ndaj ujit. Një nga risitë e fundit është veshja e murit UNICO EVOLUTION, një produkt i ri me dizajn modern të cilin IMER e propozon në treg.

IMER Srl është një kompani e çertifikuar ISO 9001: falë impjanteve të saj, të cilat janë në përputhje me rregulloret aktuale europiane, të gjitha produktet janë testuar rigorozisht për ngrirjen (rezistencës ndaj akullit), për rezistencën mekanike, thithjen e ujit dhe rezistencën ndaj agjentëve atmosferikë.

Janë asete konkrete që garantojnë kapacitetin produktiv dhe prodhimin e objekteve të çmuara, funksionale dhe praktike në terma të aplikimit dhe mirëmbajtjes; produkte unike të njohura për “tonalitetet” e lehta që i karakterizojnë, por sidomos njihen për kurimin në detaje në fazën delikate të përfundimit, tipike e përpunimit të materialeve natyrale.

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad