Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Pse të përdorim ngrohjen nën dysheme?

HomeBlogPse të përdorim ngrohjen nën dysheme?

Ngrohja elektrike nën dysheme siguron ngrohtësi në të gjithë dhomën, duke i dhënë një kuptim krejt të re ngrohjes dhe rehatisë. Popullariteti në rritje i sistemeve të ngrohjes elektrike nën dysheme është për shkak të përfitimeve të tyre të shumta si një burim nxehtësie:

I përshtatshëm për të gjitha llojet e projekteve: ndërtim i ri, rinovim ose mobilim
Përputhshmëria me lloje të ndryshme të dyshemeve: përfshirë gurin, pllakën, drurin, qilimin, vinilin, Karndean dhe Amtico
Efikasiteti i energjisë: kërkon më pak energji për të funksionuar ndërsa prodhon nxehtësi të barabartë, të rehatshme dhe rrezatuese
Warmup bashkëpunon me Primera Group Albania për të ofruar këtë produkt ekskluziv në banesën tuaj, në tualete e kështu me radhë.

Meqenëse ngrohja nën dysheme përdor një temperaturë më të ulët se radiatorët standardë, shpenzimet e ngrohjes janë zvogëluar dhe mund të kursesh. Tek Primera Group Albania ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni produktin e duhur, Vizitoni Showroom-in tonë tek Rr. Abdyl Frasheri ose vizitoni faqen tonë të internetit http://www.primeragroup.al/produkte/ngrohje-nen-dysheme/

Sistemi është i padukshëm dhe varet nga humbja e nxehtësisë së dhomës suaj, e çliron hapësirën e murit pasi radiatorët e rëndë nuk janë të nevojshëm. Kjo iu jep më shumë hapësirë për t’u përdorur dhe shijuar në të gjitha hapësirat tuaja!

Duke përdorur termostatët tanë të saktë, kontrolli i zonës së ngrohjes ju lejon të zgjidhni temperaturën që dëshironi, në zonat që dëshironi dhe në kohën e duhur që t’i përshtaten orarit tuaj.

Ngrohja e prodhuar nga sistemi redukton lagështinë dhe qarkullimin e ajrit, që do të thotë se ka më pak pluhur në ajrin brenda dhomës. Gjithashtu nuk ka sipërfaqe të nxehtë të nivelit të ulët ose skaje me metale të forta, si me radiatorët, duke e bërë sistemin të përshtatshëm për fëmijët.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad