Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Tualete

SISTEME HIDRAULIKE

Për pyetje:
info@primera.al

Modulet e parafabrikuara të murit

Seria e TECEbox është garnizhani i TECE për montimin në mure tw lagwsht dhe para-mure. E provuar prej vitesh, TECEprofil është një sistem para-mur që lejon modulet e parafabrikuara të murit të krijojnë procese ndërtimi të murit të thatë shpejt dhe me efikasitet.

TECElux

Terminali i tualetit

  • Integron funksionet e reja në mur dhe mund të inkorporohet në çdo ambient tualeti
  • Variante të shkarkimit: Manual klasik ose shkarkim elektronik me sensor afrimi
  • Paneli me një sipërfaqe të madhe mbron murin nga njollat dhe kështu mundëson dizajn muri pa pllaka
  • Sistem i filtrimit të ajrit me filtër qeramike aromash
  • Rregullimi shtesë i lartësisë së ndenjëses
  • Mund të kombinohet me pothuajse të gjitha qeramikat e tualetit dhe shumicën e tualeteve të dushit

TECEone – Tualeti me funksion dushi

TECEone i ri merret me asgjë më pak se pjesën e prapme të trupit tuaj. Sepse ne mendojmë: Meriton një trajtim më të mirë sesa merr zakonisht. Si thoni për një kujdes ndaj pastrimit, në formën e një spërkatjeje freskuese uji, për shembull?

Kur është fjala për ritualin e përditshëm të pastrimit të trupit tonë, uji është thelbësor – kjo është një e dhënë! Pra, pse është letra katërfishe zgjidhja më e mirë që mund të mendojmë kur bëhet fjalë për pastrim personal më intim? Jo, nuk ka kuptim as për ne.

Butoni shkarkues i tualetit

TECE ofron një koleksion të gjerë butonash shkarkues për zonën private dhe projektet e biznesit. Me fronte të bëra prej qelqi, çeliku inox ose plastikë – këto janë të përfaqësuara nga seritë TECEplanus, TECEnow dhe TECEambia. Pllakat prej metalit dhe xhamit nga seritë e TECEsquare si dhe pllakat prej xhami nga TECElux Mini dhe TECEloop, sigurojnë elegancën në tualetet me cilësi të lartë.

Butoni shkarkues i WC-së së meshkujve

TECE ofron një koleksion të gjerë shkarkuesish për wc e meshkujve për zonën private dhe projektet e biznesit. Me fronte të prodhuara prej qelqi, çelik inox ose plastikë – këto janë të përfaqësuara nga seritë TECEfilo, TECEplanus Urinal dhe TECEambia Urinal. Pllaka metalike dhe qelqi nga seritë e TECEsquare si dhe pllakat e qelqit nga seria TECEloop sigurojnë elegancën në tualetet me cilësi të lartë.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad