Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Tualete

PILETA

Për pyetje:
info@primera.al

TECEdrainline

Dushi në dysheme

 • Më shumë hapësirë e përdorshme në sajë të instalimit në nivel dyshemeje
 • Integrim i përsosur në dysheme
 • E lehtë për t’u pastruar dhe veçanërisht higjienike
 • Pastrimi i thjeshtë siguron që TECEdrainline ti mbijetojë kërkesave më të larta të higjienës
 • Instalim pothuajse i padukshëm

TECEdrainpoint S

Gamë piletash prej plastike

 • Sisteme piletash komplete: nuk mund të jetë më e thjeshtë se kaq! Janë të disponueshme gjashtë komplete piletash për aplikimet më të zakonshme
 • Sistemi modular: Të gjithë piletat dhe kapakët mund të kombinohen me njëri-tjetrin në çdo mënyrë që të dëshironi
 • Fllanxhë universale Seal System e standartizuar. Vetëm një fllanxhë për hidroizolim për lëngje dhe shirita ose lidhje me fllanxhë.
 • Siguria e hidroizolimit e certifikuar përmes ” Seal System”

Seal System

Pikë. Linjë. Hidroizolim!

 • Sigurimi për të gjitha shkarkimet në dysheme
 • Hidroizolon tranzitimin midis mallës dhe fllanxhës në çelik inox të kanalit të dushit
 • 600 kombinime të çertifikuara
 • Planifikim dhe aplikim i sigurtë
Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad