Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Kabina Dushi

HomeTualeteKabina Dushi
Një shumëllojshmëri opsionesh, variante të ndryshme të cilat i përshtaten edhe tualeteve me hapësirë të kufizuar.

Xhamat e përdorur për kabinat e dushit TDA janë të temperuar dhe janë në përputhje me EN 14428: 2015. Temperimi është një proces kimik-fizik që përfshin ngrohjen e qelqit përtej 600 ° C dhe ftohjen e tij të shpejtë për të bllokuar sipërfaqet e jashtme në një gjendje ngjeshjeje dhe pjesën e brendshme në një gjendje tensioni. Pasi të ketë përfunduar temperimi, asnjë punë tjetër e tillë si prerja, shpimi ose ngrënia e skajeve nuk mud të realizohet më. Xhami i temperuar konsiderohet i sigurt, sepse në rast të thyerjes copëzohet në copa të vogla siç parashikohet nga normativa e lartpërmendur. Për të parandaluar akumulimin e bezdisshëm të gurit gëlqeror në xhamat e mureve të dushit, TDA ofron Neverdrop® një produkt me performancë të lartë që ka në bazë nanogrimca.

Para se të destinohen për shitje të gjitha produktet TDA i nënshtrohen kontrolleve specifike për të siguruar integritetin dhe pajtueshmërinë e tyre. Muret e dushit TDA janë në përputhje me standardet evropiane EN 14428: 2015 standardet e cilësisë dhe sigurisë dhe janë të shënjuar me shenjën CE në paketim. Versionet gjuhësore të DoP-eve (Declaration of Performances) mund të shkarkohen tek faqja jonë e internetit www.tda.it

NEVERDROP® është një shtresë mbrojtëse e re për qelqin e bazuar në komponimet organike dhe inorganike të nanogrimcave që formojnë një film super të hollë dhe transparent në sipërfaqen e xhamit duke e bërë kështu të lehtë për t’u pastruar dhe shumë hidrofobik. Depozitimi sipërfaqësor mund të hiqet lehtë me një leckë të butë dhe pa nevojën për detergjentë të veçantë. Trajtimi NEVERDROP® nuk është një trajtim përfundimtar, kohëzgjatja e efektit të tij varet nga frekuenca e përdorimit të murit të dushit, mirëmbajtja e tij dhe presioni i ujit. Rekomandohet që të përsërisni trajtimin periodikisht duke përdorur Set Neverdrop® i propozuar në listën tonë.

Të Gjitha
E Fiksuar E Dyfishtë
E Fiksuar Qëndrore
E Rrotullueshme
Saloon e Dyfishtë
E Rrëshqitshme Dyshe
Battente
E Fiksuar Anash
E Rrëshqitshme
E Rrëshqitshme
Mbi Vaskë
 • Volo
 • Sopravasca
 • WALK-IN ROCCO
 • PLUMA EVO
 • Mork
 • Mindy
 • WALK-IN ITALO
 • Inox Scroll
 • Inox Rail
 • Gaia
 • Frigo
 • Font
 • Dado Maxi
 • Dado
 • Aria
Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad