Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

SOLID SURFACE

HomeProdukteSOLID SURFACE
Materiali Inovativ i cili kthen ëndërrat tuaja në realitet.

Fushat e Aplikimit

Të Gjithë
Lumino Kerrock
Anije/Vend KampinguNave/Campeggio
Fasada
Hotele
Kuzhina
Lavamane
Mjekësi/Laboratore
Objekte Biznesi
Produkte të imagjinatës tuaj
Restorante
Tualete Hotele
Tualete
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë
 • Më Shumë

Çfarë është SOLID SURFACE?

Solid surface, ndryshe i njohur si CORIAN, KRION, KERRORCK është një material i teknologjisë së fundit, uniformë dhe jo-poroz, i përbërë nga rezinë dhe mineral alumini trevalent.

Ky material i ngjashëm me gurin lejon mundësinë për tu prerë dhe për tu bashkuar që të formojë një sipërfaqe unike pa ndërprerje. Kjo ofron mundësinë për të krijuar forma unike që janë të paarritshme me ndonjë material tjetër. Me anë të termoformimit mund të marrë dhe forma të harkuara.

Punimet me Solid Surface përfshijnë një gamë të gjerë, nga hotelet, kafe, lounge, restorante, dhe projekte personale.

Për më tepër, Solid Surface është një material ideal për institucionet shëndetësore. Për shkak të thithjes së tij 0% dhe mbrojtje anti-bakteriale natyrore, ai mund të përdoret edhe në salla operacionesh.

Dhe, sigurisht, projektet me Solid Surface kanë krijuar fasadat e ndërtimit spektakolare me forma të shumëllojshme.

Cilat janë vetitë e Solid Surface?

 • Antibakterial (për shkak të mungesës së poreve)
 • I Riparueshëm
 • Rezistencë të Lartë Kimike
 • Shumëllojshmëri Ngjyrash
 • Rezistent Ndaj Zjarrit
 • I Panjollosshëm

Falë fleksibilitetit në forma dhe ngjyra, Solid Surface ju lejon të sillni idetë tuaja në realitet

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad