Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

IMER

Zgjedhje Unike për mbulesën e mureve dhe gardheve.

IMER

IMER është një kompani italiane që ka 20 vjet eksperiencë në prodhimin dhe përpunimin e materialeve të ndërtimit. Realizon produkte të ndryshme si veshje muri dhe gardhe. Janë të gjitha produkte me karakteristika të shumta, pra janë të lëmuara dhe rezistente ndaj ujit. Një nga risitë e fundit është veshja e murit UNICO EVOLUTION, një produkt i ri me dizajn modern të cilin IMER e propozon në treg.

IMER Srl është një kompani e çertifikuar ISO 9001: falë impjanteve të saj, të cilat janë në përputhje me rregulloret aktuale europiane, të gjitha produktet janë testuar rigorozisht për ngrirjen (rezistencës ndaj akullit), për rezistencën mekanike, thithjen e ujit dhe rezistencën ndaj agjentëve atmosferikë.

Janë asete konkrete që garantojnë kapacitetin produktiv dhe prodhimin e objekteve të çmuara, funksionale dhe praktike në terma të aplikimit dhe mirëmbajtjes; produkte unike të njohura për “tonalitetet” e lehta që i karakterizojnë, por sidomos njihen për kurimin në detaje në fazën delikate të përfundimit, tipike e përpunimit të materialeve natyrale.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad