Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

PRIMERA GROUP është një ide që lind nga dëshira për të krijuar një realitet në gjendje që të plotësojë plotësisht nevojat e të gjithë atyre që kërkojnë elegancë dhe dizajn për projektet e tyre (personale dhe profesionale).

Kjo kompani e re në Tiranë përqendrohet tek profesionistët me aftësi, përgatitje dhe eksperiencë të madhe, të cilët punojnë në dyqanet e mëdha dhe të jashtëzakonshme ku klienti mund të admirojë produktet e kompanive më të mira në industri dhe të zgjedhë dysheme, veshje muresh, mobilime, pajisje sanitare, aksesorë dhe gjithçka që mund ta bëjë konceptin e “shtëpisë” vërtetë unike.

SHOWROOM AUTOSTRADË

foto-1-267x150
Autostrada Tr/Dr km.6
dalje QTU, Albania
Cel: 00355672011056
Oraret E hënë-E shtunë: 08:00-20:00
E dielë: 09:00-16:00

Dërgoni një mesazh, dhe ne do t’ju kontaktojmë për të organizuar një konsultim falasBisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad