Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

HomeBlog

Pllakat X-Light (240cmx120cm) Karakteristikat teknike të këtij materiali e bëjnë atë zgjedhjen kryesore për të krijuar dizajne plotësisht të integruara. Ky material mund të përdoret në krijimin fasadave të ventiluara me bukuri estetike të shkëlqyeshme, veshje dekorative të brendshme dhe dyer të lëvizshme që kërkojnë forcën

Dama Zaha Hadid është një ndër emrat më të njohur në botën e arkitekturës. Ajo ndryshe njihet si “Mbretëresha e lakimeve”, një titul i dhënë nga The Guardian. Stili i saj i jep një tjetër dimension akitekturës duke e çliruar atë nga format tipike e

Nëse po mendoni të rregulloni shtëpinë tuaj këto kohë, ndoshta do të doni të dini se çfarë duket në trend tani. Sipas specialistëve të pllakave në treg, ky është një parashikim mbi trendet që do vijnë gjatë vitit 2018! Materialet e përziera Me dizenjot  natyrore dhe industriale

Krahasuar me drurin natyral (parketin), laminati ofron shumë avantazhe si kosto më të ulët, një gamë më të gjerë ngjyrash, rezistencë ndaj lagështisë, rezistencë  ndaj gërvishtjeve, dhe lehtësi në instalim.   Nëse jeni duke rinovuar shtëpinë ose lokalin, duhet fillimisht të përcaktoni ngjyrën. Laminati do të mbulojë një

Ngrohja elektrike nën dysheme siguron ngrohtësi në të gjithë dhomën, duke i dhënë një kuptim krejt të re ngrohjes dhe rehatisë. Popullariteti në rritje i sistemeve të ngrohjes elektrike nën dysheme është për shkak të përfitimeve të tyre të shumta si një burim nxehtësie: I përshtatshëm

Kompania jonë ka zhvilluar teknologjinë më të fundit për prodhimin e versioneve jo rrëshqitëse për të gjitha koleksionet e saj të shtrimit në qeramikë. Ky sistem bën të mundur krijimin e një sipërfaqeje jo rrëshqitëse e nanostrukturuar, pra një strukturë uniforme mbi sipërfaqen e pllakës,

Mermeri ka qenë materiali kryesor i përdorur në ndërtimin e civilizimeve greke dhe romake. Falë karakteristikave teknike dhe bukurisë së vlerësuar, ky gur metamorfik vazhdon të përdoret sot si për dysheme edhe për pllaka veshjeje ose aksesorë, për lavamane ose elemente dekorative. Ne disponojmë një gamë

Dizajni i aksesorëve për banjo të prodhuara me materialet më të reja natyrore është një nga premisat kryesore të kompanisë tonë. Ky koleksion i ri është bazuar në lavamane të thjeshta dhe funksionale që i japin bukuri natyrale dhe estetikë tualeteve moderne falë materialeve cilësore, rezistente

Ky kompleks mbresëlënës dhe i guximshëm është i vendosur në zemër të kryeqytetit kinez. Ai u hap zyrtarisht në tetorin e kaluar, dizenjuesja e tij mori pjesë në këtë ngjarje e shoqëruar nga Zhang Xin dhe Pan Shiyi e Soho (Kinë), zhvilluesit e projektit. Kompleksi është

Kuzhinat bashkëkohore kanë pësuar një evolucion të madh. Përveç funksionalitetit të mjeteve dhe cilësisë së lartë të materialeve të përdorura, i kushtohet shumë vëmendje dizajnit që bëhet më modern dhe i integruar në brendësi të shtëpisë. Kuzhinat tona shfaqen në modele të ndryshme dhe në materiale të

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad