Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Bashkëpunimi me arkitekten Zaha Hadid

HomeBlogBashkëpunimi me arkitekten Zaha Hadid

Dama Zaha Hadid është një ndër emrat më të njohur në botën e arkitekturës. Ajo ndryshe njihet si “Mbretëresha e lakimeve”, një titul i dhënë nga The Guardian. Stili i saj i jep një tjetër dimension akitekturës duke e çliruar atë nga format tipike e të drejta gjeometrike.

Një ndër setet e tualeteve të Primera Group, pjesë e Primera Group është pjesë e trashgimisë të Zaha Hadid. Seti VITAE nga Noken është një shembull perfekt i punimit estetik mbi format e lakuara. Mund te kontaktoni 0672011052 ose te kaloni nga Showroomi jone prane Sheshit Wilson për të mësuar më tepër.

Koleksioni Vitae përpiqet të krijojë një tjetër koncept mbi dizenjimin e një tualeti. Bashkëpunimi i Noken me Zaha Hadid Design kanë arritur të revolucionarizojnë nocionet klasike të punës mbi produktet dhe koleksionet për tualete. Ky set përfshin elementë mahnitës të cilët kujtojnë shumë lehtë krijimet e ndryshme nga Zaha Hadid.

Konture fluide që evokojnë lëvizjen e ujit janë leitmotivi i këtij koleksioni të veçantë. Për këtë arsye është emëruar Vitae – “jetë” në gjuhën Latine, sepse uji është pikënisja e çdo forme jete

Ky është Vitae, një koleksion me dizajn të pakrahasueshëm i cili do të qëndrojë si një revolucion në nocionet e krijimit të tualeteve.

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad