Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Bashkëpunimi me arkitekten Zaha Hadid

HomeBlogBashkëpunimi me arkitekten Zaha Hadid

Dama Zaha Hadid është një ndër emrat më të njohur në botën e arkitekturës. Ajo ndryshe njihet si “Mbretëresha e lakimeve”, një titul i dhënë nga The Guardian. Stili i saj i jep një tjetër dimension akitekturës duke e çliruar atë nga format tipike e të drejta gjeometrike.

Një ndër setet e tualeteve të PrimeraGroup, pjesë e Primera Group është pjesë e trashgimisë të Zaha Hadid. Seti VITAE nga Noken është një shembull perfekt i punimit estetik mbi format e lakuara. Mund te kontaktoni 0672011052 ose te kaloni nga Showroomi jone prane Sheshit Wilson për të mësuar më tepër.

Koleksioni Vitae përpiqet të krijojë një tjetër koncept mbi dizenjimin e një tualeti. Bashkëpunimi i Noken me Zaha Hadid Design kanë arritur të revolucionarizojnë nocionet klasike të punës mbi produktet dhe koleksionet për tualete. Ky set përfshin elementë mahnitës të cilët kujtojnë shumë lehtë krijimet e ndryshme nga Zaha Hadid.

Konture fluide që evokojnë lëvizjen e ujit janë leitmotivi i këtij koleksioni të veçantë. Për këtë arsye është emëruar Vitae – “jetë” në gjuhën Latine, sepse uji është pikënisja e çdo forme jete

Ky është Vitae, një koleksion me dizajn të pakrahasueshëm i cili do të qëndrojë si një revolucion në nocionet e krijimit të tualeteve.[/vc_column][/vc_row]

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad