Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

PRIMERA GROUP është një realitet i ri ku konsumatori mund të krijojë dhe realizojë idetë e tij, duke sjellë artin, bukurinë, mirëqenien dhe cilësinë e vërtetë në shtëpinë e tij me çmime të ulëta.

Pllaka

Parket – Laminat

Tualete

Ngrohje nën Dysheme

Solid Surface

Fasadë

Materiale Ndertimi

Dysheme Notuese

Imer

GJEJ PRODUKTIN TËND IDEAL

Gjej produktin tënd ideal

Produkti, ngjyra, përmasat

Dhe gje produktin tënd ideal

Për të prenotuar dhe eja në ekspozitë

MË TË FUNDIT NGA GALERIA

Toptani Center

Qëndra Tregtare

The Rooms

Hotele

Padam Boutique

Hotele

Mango Beach

Restorante/Bare

Lot Boutique

Hotele

Jardin Luxury Boutique

Dyqane

IMER

Apartamente

Apartamenti 10

Apartamente

Pllaka jo rrëshqitëse

Kompania jonë ka zhvilluar teknologjinë më të fundit për prodhimin e versioneve jo rrëshqitëse për të gjitha koleksionet e saj të shtrimit në qeramikë. Ky sistem bën të mundur krijimin e një sipërfaqeje jo rrëshqitëse e nanostrukturuar, pra një strukturë uniforme mbi sipërfaqen e pllakës, shumë e ndryshme nga struktura e rrudhur që kanë finiturat konvencionale.

Krijimi i një sipërfaqe jo rrëshqitëse e nanostrukturuar u bë e mundur në sajë të bashkëpunimit  me Institutin e Teknologjisë Qeramike (ITC), enti i riferimit botëror në fushën e kërkimit dhe inovacionit të qeramikës.

BLOG

Zbulo të rejat më të fundit mbi produktet dhe shërbimet tona për të realizuar shtëpinë tënde ideale.

Na Kontaktoni

Na kontakto për më tepër informacione, do të të ofrojmë mbështetjen dhe ndihmën tonë për të realizuar shtëpinë tënde ideale.
g

Na Vizito

Adresa: Primera Group, Autostrada Tr/Dr km.6, Dalje QTU, Albania

Info@primeragroup.al

Telefono

Tel: +355 (0)42 233 817 · Cel: +355 (0)672 052 445

Ne jemi të angazhuar për t’ju ofruar projekte me cilësi të lartë dhe zgjidhje dizajni inovative.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad