Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Sisteme Hidraulike

Butoni shkarkues i WC-së së meshkujve

TECEfilo

Butona shkarkuesish elektronike me njohje infra të kuqe për shkarkuesin e ri U 2 të WC-ve të meshkujve

 • Butona shkarkuesish elektronike me njohje infra të kuqe
 • I përshtatshëm për shkarkuesin e ri U 2 të WC-ve të meshkujve
 • E disponueshme në sipërfaqe metalike, qelqi ose plastike

TECEnow WC për meshkuj

Karakterizohet nga një dizajn minimalist dhe elegant

 • Buton shkarkuesi shumë i sheshtë dhe plastik
 • Dizajn i pastër drejtkëndor
 • Sistemi i provuar shpëlarje e dyfishtë
 • Mund të instalohet në rresht me strukturën e instalimit të tualetit
 • I përshtatshëm për aktivizimin e përparmë ose të sipërm

TECEambia Urinal

Standardi universal i plastikës

 • Standardi universal i plastikës
 • Versioni antibakterial ideal për zonat publike sanitare
 • Në krom të bardhë të ndritshëm dhe plastik krom mat

TECEsquare WC për meshkuj

Integrim perfekt në arkitekturën moderne të tualetit

 • E disponueshme në sipërfaqe metalike ose qelqi
 • Sipërfaqje çeliku inox me veshje anti-gjurmë gishtash
 • Dizajn muri shumë i sheshtë
 • Sipërfaqja e qelqit mund të montohet në rresht me strukturat e instalimit të WC-ve për meshkuj

TECEloop WC për meshkuj

Qartësi e përjetshme dhe opsione të shumta dizajni

 • E reduktuar në minimum në paraqitjen formale
 • E disponueshme me sipërfaqe plastike ose qelqi
 • Sipërfaqja e qelqit mund të montohet në rresht me strukturat e instalimit të WC-ve për meshkuj

TECEplanus WC për meshkuj

Me aktivizim elektronik pa prekje

 • Shpëlarje preçize falë sensorit automatik të fokusimit
 • Sipërfaqet metalike vidhosen në mënyrë të fshehtë
 • Montim i thjeshtë pavarësisht hapjes së butonave të vegjël të shkarkuesve
 • Çelsi magnetik ju lejon të vendosni programe të ndryshme
 • Ideale për zona publike sanitare, restorante apo hotele
 • Me furnizim me rrymë 230 V ose bateri 6 V
Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad