Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Sisteme Hidraulike

Butoni shkarkues i tualetit

TECElux Mini

Me aktivizim elektronik pa prekje

 • Aktivizimi elektronik, pa prekje ose duke prekur zonën e butonave
 • Veçanërisht higjienike për shkak të shkarkimit pa prekje
 • Cilësi e lartë, dizajn i reduktuar përmes sipërfaqeve të qelqit të lëmuara me strukturë të sheshtë
 • Pastrim i thjeshtë në sajë të sipërfaqeve të lëmuara dhe rezistente të xhamit.
 • Programimi individual me telekomandë (opsionale)
 • “Funksioni i dritës së natës” nëpërmjet sensorit të afrimit
 • Siluetë butoni të ndriçuar

TECEsquare

Butoni shkarkues i tualetit për sistemin e shkarkimit të dyfishtë

 • Struktur ekstra e sheshtë dhe instalim i thjeshtë
 • I lehtë dhe elegant në sajë të sipërfaqes të strukturuar qartë
 • Sipërfaqja metalike me dizajn muri extra të sheshtë
 • Sipërfaqje çeliku inox me veshje anti-gjurmë gishtash
 • Butoni shkarkues i tualetit për sistemin e shkarkimit të dyfishtë
 • I përshtatshëm për aktivizimin e përparmë ose të sipërm
 • Sipërfaqja e qelqit mund të jetë e montuar në rresht me strukturat e instalimit të tualetit

TECEloop

Qartësi e përjetshme dhe opsione të shumta dizajni

 • Sipërfaqja e qelqit mund të jetë e montuar në rresht me strukturat e instalimit të tualetit
 • Dizajn modular me 104 mundësi kombinimi
 • Instalimi i i paduskshëm në mur dhe montim i thjeshtë
 • Butoni shkarkues i tualetit për sistemin e shkarkimit të dyfishtë
 • I përshtatshëm për aktivizimin e përparmë ose të sipërm
 • Ngjyra është e përshtatur për produktet nga prodhues të njohur

TECEplanus

Ideale për kërkesa të larta si teknologjia e shkarkimit e vetme dhe e dyfishtë

 • Buton shkarkuesi solide me sipërfaqe çeliku inox
 • Butonat shkarkues vidhosen në mënyrë të fshehtë
 • I përshtatshëm për aktivizimin e përparmë ose të sipërm
 • Veçanërisht i përshtatshëm për zona publike sanitare, restorantet ose hotelet
 • Upa fiksuese me inlaje prej gome në të dyja anët

TECEnow

Dizajni i mirë nuk duhet të jetë domosdoshmërisht i shtrenjtë

 • Buton shkarkimi plastik shumë i sheshtë
 • Dizajn i pastër drejtkëndor
 • Sistem i provuar me shkarkim të dyfishtë
 • Mund të instalohet në rresht me strukturat e instalimit të tualetit
 • I përshtatshëm për aktivizimin e përparmë ose të sipërm

TECEambia

Standardi universal plastik i sistemit të shkarkimit të vetëm ose të dyfishtë

 • Forma neutrale e pakohë përshtatet në çdo ambjent të banjës
 • Dimensione të vogla trendy
 • Amortizatori i përbërë prej gome nga të dyja anët me siguri parandalon zhurmat e lëkundjes.
 • Mekanizëm i fortë i aktivizimit
 • I përshtatshëm për aktivizimin e përparmë ose të sipërm
 • Dizajn antibakterial
Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad