Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Vëmendja ndaj terminaleve të tualeteve

Shtypja dhe shkarkimi i ujit tashmë janë veprime të shkuara. Tualetet e sotme mund të bëjnë shumë më tepër: shpëlarje dhe tharje, pastrojnë ajrin dhe shkarkojnë automatikisht. Por estetika shpesh sakrifikohet për këtë higjienë dhe rehati shtesë. TECE ka krijuar një mënyrë që i bashkon të tëra funksionet. Teknologjia zhduket në mur dhe gjithçka që mbetet e dukshme është një pllakë sheshtë xhami e bardhë dhe i sigurt.
TECElux është terminali për të gjitha funksionet e tualetit të sotëm – dhe të nesërm.

PROJEKTIMI DHE TEKNOLOGJIA

Me estetikën e saj të thjeshtë, TECElux përshtatet me arkitekturën e çdo tualeti. Sipërfaqja e madhe e xhamit të terminalit përbëhet nga dy pjesë që japin pamjen e një njësie të vetme.

Gjerësia e qelqit shërben si një roje spërkatëse për mur dhe do të thotë se muri nuk duhet të shtrohet me pllaka. Terminali i tualetit mund të kombinohet me praktikisht çdo qeramikë dhe madje edhe me dushe.

 • Integron funksione të reja në mur dhe mund të inkorporohet në tualet
 • Variante të shkarkimit: Manual klasik ose shkarkues elektronik me sensorin e afrimit
 • Paneli me një sipërfaqe të madhe mbron murin nga spërkatjet e ujit dhe kështu mundëson dizajnin e murit pa pllaka
 • Sistemi i filtrit të ajrit me filtër aromatik prej qeramike
 • Rregullimi shtesë i lartësisë së ndenjëses
 • Mund të kombinohen me pothuajse të gjitha tualetet qeramike dhe shumicën dusheve

Një pasqyrë e të gjitha funksioneve

FORMA DHE FUNKSIONI

Megjithatë, është lehtësisht i arritshëm edhe pas instalimit falë xhamit të sipërm të lëvizshëm dhe të hapjes së madhe të inspektimit. Pra, montimi dhe mirëmbajtja mund të kryhen me pak përpjekje. Terminali me cisternë formon bazën, dhe ju zgjidhni gamën e funksioneve.

Një terminal tualet i TECElux gjithmonë përbëhet nga:

 • një modul tualet TECElux
 • një xham i sipërm i përballë me njësinë e aktivizimit në të bardhë ose të zi
 • një xham më i ulët i ballafaquar me shtojcën e tualeteve dhe nivelet për lidhje të
  ndryshme të energjisë dhe ujit në të bardhë ose të zi

Moduli i tualetit TECElux

Tualeti ynë TECElux fsheh pjesët e punës prapa murit. Një pllakë qelqi ekstra e sheshtë mbulon hapësirën e inspektimit dhe fsheh garnizhanin, lidhjet për ujë dhe energji

Sipërfaqja e madhe e xhamit të terminalit përbëhet nga dy pjesë që japin pamjen e një njësie të vetme. Gjerësia e qelqit shërben si një roje spërkatëse për mur dhe do të thotë se muri nuk duhet të jetë me pllaka.

Moduli TECElux është i disponueshëm në tre versione të ndryshme – TECElux 100, 200 dhe 400. Të gjitha modulet përbëhen nga një kornizë e vetme mbështetëse, e qëndrueshme e montuar dhe nga depozita e provuar e dyfishtë TECE.

Xhami i sipërm i ballafaquar me njësinë e aktivizimit me njësi operative manuale ose elektronike

Aktivizimi manual me butona me ngjyrë
Dizajn në xham të bardhë me butona të bardha ose xham të zi me butona të zeza

Aktivizimi manual me butona prej kromi
Dizajni në xham të bardhë me butona të ndritshëm kromi ose xham të zi me butona të ndritshëm kromi

Aktivizimi elektronik “sen-Touch”
Dizajn në xham të bardhë ose me xham të zi

Xhami i poshtëm përballë me shtojcën e tualetit

me nyje për lidhje të ndryshme të energjisë dhe ujit

Për kombinim me qeramika standarde tualeti, me tualete për tualet dhe dush tualete nga prodhues të ndryshëm, p.sh. TOTO, Geberit Aquaclean, Sela, Duravit SensoWash C ose V & B Viclean U.

Upgrade vendosur si accessory
Përmirësim i vendosur për instalimin e mëvonshëm të nxjerrjes së aromës “qeramike-ajër” për terminalin tualet TECElux 100 ose TECElux 200.

Montimi

Veshjet në xham TECElux mund të instalohen me disa hapa të thjeshtë.

Komponentët e sistemit mbeten të fshehura prapa murit – por janë lehtësisht të aksesueshme nëpërmjet veshjes së sipërme të murit e cila mund të hiqet dhe hapjes së madhe për inspektimi.

Kjo e bën montimin dhe mirëmbajtjen shumë më të lehtë.

Video: Tualete terminali  TECElux

Në videon tonë mund të gjeni një përmbledhje të shpejtë të funksioneve të tualetit TECElux me lartësi të rregullueshme.

TECElux – i shquar për formën dhe funksionin

TECElux ka marrë tashmë çmime të shumta për kombinimin e tij inteligjent të dizajnit dhe funksionit.

[/eltdf_elements_holder_item]
Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad