Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Sisteme Hidraulike

MODULET E PARAFABRIKUARA TË MURIT

Teknologjia e sharkimit

Integrimi i garnizhanit universal në modulet e ndërtimit të murit me tulla dhe muret e thatë është po aq i rëndësishme sa funksioni i shkarkimit me shtytje para murit. Çdo buton shkarkuesi i TECE përshtatet për çdo garnizhan të TECE. Për më shumë higjenë dhe freski në tualetin tuaj sigurohet pajisja shtesë për tableta dizinfektimi. Valvula e WC-së për meshkuj e bën të plotë sistemin e shkarkimit së TECE. Klientët tanë e vlerësojnë këtë dhe mbështeten në njohuritë tona.

TECEprofil – Muri i thatë – Modulet

Një sistem para-muri jashtëzakonisht fleksibël

  • Sisteme të murit të thatë për instalimin e shpejtë të moduleve të parafabrikuara të murit
  • Vetëm tre përbërës bazë të bërë prej çeliku
  • Larmi dhe fleksibilitet i lartë
  • Testuar në mënyrë statike – Përmbush kërkesat për izolimin e zërit dhe mbrojtjen nga zjarri

TECEbox – modulet e tullave

Montimi i para-murit është më i lehtë se kurrë

  • Seritë e tullave për montim
  • Cilësi dhe besueshmëri me një çmim të volitshëm
  • Mund të prodhohet në dizajne të ndryshme
  • Garnizhan i provuar TECE me depozitë sigurie prej 10 litrash
  • I testuar për zhurmën
Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad