Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Ktheu Mbrapa

Oak Serra

Karakteristikat

antistatik

të rehatshme për të ecur

rezistente ndaj presionit

ndezshmëri të ulët

jo e ndjeshme ndaj dritës

rezistente ndaj njollave

buzë formë-V (45°)

sistemi CLIC

mirëmbajtje e lehtë dhe të durueshme

shumë rezistente (nga bishtat e cigareve)

përbërë nga materiale të rinovueshme

rezistente nga përdorimi

përshtatshme për ngrohje nën dysheme

Na kontaktoni për rezervim dhe ejani në ekspozitë

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad