Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Lavamane me gur natyror për tualete moderne

HomeBlogLavamane me gur natyror për tualete moderne

Dizajni i aksesorëve për banjo të prodhuara me materialet më të reja natyrore është një nga premisat kryesore të kompanisë tonë.

Ky koleksion i ri është bazuar në lavamane të thjeshta dhe funksionale që i japin bukuri natyrale dhe estetikë tualeteve moderne falë materialeve cilësore, rezistente dhe të bukura.

Koleksion ynë i ri përbëhet nga lavamane me dizajn elegant, si dhe mobilje për banjo nga druri natyral. Arredimi është kompletuar me një pasqyrë të veçantë me kornizë druri dhe strukturën metalike të zezë që duke zëvendësuar mobiljen e lavamanit prej druri, shërben si një mbështetje për lavamanin dhe planin e punës.

Përsa i përket lavamaneve,  ju ofrojmë modele me madhësi të ndryshme, të gjitha të prodhuara në gur natyror. Elementet ekskluzive, të bëra nga një bllok i vetëm prej guri, përputhen krejtësisht me mobiljet prej druri dhe metali. Këto përfshijnë lavamanet mbi tavolinë dhe lavamane të ngjitur në mur, të dy në formë rrethore ose ovale.

Të gjitha këto opsione mund të gjenden në gurë të ndryshëm me tonalitete të shumta: Persian White, me paraqitja elegante mermeri; Stone Gray dhe Crema Italia.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad