Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Kuzhina me detaje autentike dhe bashkëkohore

HomeBlogKuzhina me detaje autentike dhe bashkëkohore

Kuzhinat bashkëkohore kanë pësuar një evolucion të madh. Përveç funksionalitetit të mjeteve dhe cilësisë së lartë të materialeve të përdorura, i kushtohet shumë vëmendje dizajnit që bëhet më modern dhe i integruar në brendësi të shtëpisë.

Kuzhinat tona shfaqen në modele të ndryshme dhe në materiale të cilësisë së lartë si në lis dhe me finitura porcelani opake. Ndërsa, plani i punës, është në granit që jep rezistencë dhe ato ndjesi autentike që t’i ngjallin vetëm materialet natyrale.

Një zonë e përbërë nga elemente të ndryshme organizative që mund të jetë e fshehur nga një panel rrëshqitje në granit Venata Pearl. Falë sistemit të fshehur, kuzhina është shumë më intime, duke lënë në një anë të gjitha ato që nuk janë të rëndësishme për veçantinë e dizajnit.

Elemente të tjera për t’u marrë në konsideratë në këtë kuzhinë janë dorezat, me finiturë bronzi të vjetër dhe profile dekorative në çelik periferik funksioni i të cilit është që të lejojë rrotat e sirtarëve të rrëshqasin sa më mirë. Finitura  është në oksid, në kombinim me elementët e tjerë mobilues.

Objektivi ynë është të sjellim stilin dhe ngrohtësinë në ambjentin kryesor të shtëpisë suaj.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad