Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Kompleksi Galaxy SOHO

HomeBlogKompleksi Galaxy SOHO

Ky kompleks mbresëlënës dhe i guximshëm është i vendosur në zemër të kryeqytetit kinez.

Ai u hap zyrtarisht në tetorin e kaluar, dizenjuesja e tij mori pjesë në këtë ngjarje e shoqëruar nga Zhang Xin dhe Pan Shiyi e Soho (Kinë), zhvilluesit e projektit. Kompleksi është pjesë e evolucionit dhe ndryshimeve të mëdha që qyteti i Pekinit ka përjetuar në vitet e fundit.

Zaha Hadid shpjegon:.. ” Ishte emocionuese të punoje për Galaxy Soho. Dizajni i tij i plotëson nevojat e dinamizmit të Pekinit dhe një shumëllojshmëri të lidhjeve kontekstuale. Ne kemi krijuar një gamë të gjerë të hapësirave publike të ndërthurura direkt me qytetin, që riinterpretojnë strukturën e saj tradicionale dhe modelet e jetës bashkëkohore në një peizazh urban frymëzuar nga natyra “.

Një projekt me një total prej katër vëllime të veçanta të rregulluara veçmas dhe i lidhur me një seri korridoresh që formojnë një botë dinamike dhe fluide brenda.

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad