Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

IMER

Scelta unica per mura di cinta e recinti.

IMER

IMER është një kompani italiane që ka 20 vjet eksperiencë në prodhimin dhe përpunimin e materialeve të ndërtimit. Realizon produkte të ndryshme si veshje muri dhe gardhe. Janë të gjitha produkte me karakteristika të shumta, pra janë të lëmuara dhe rezistente ndaj ujit. Një nga risitë e fundit është veshja e murit UNICO EVOLUTION, një produkt i ri me dizajn modern të cilin IMER e propozon në treg.

IMER Srl është një kompani e çertifikuar ISO 9001: falë impjanteve të saj, të cilat janë në përputhje me rregulloret aktuale europiane, të gjitha produktet janë testuar rigorozisht për ngrirjen (rezistencës ndaj akullit), për rezistencën mekanike, thithjen e ujit dhe rezistencën ndaj agjentëve atmosferikë.

Janë asete konkrete që garantojnë kapacitetin produktiv dhe prodhimin e objekteve të çmuara, funksionale dhe praktike në terma të aplikimit dhe mirëmbajtjes; produkte unike të njohura për “tonalitetet” e lehta që i karakterizojnë, por sidomos njihen për kurimin në detaje në fazën delikate të përfundimit, tipike e përpunimit të materialeve natyrale.

Chatta con noi
Chatta con noi
Domande, dubbi, problemi? Siamo qui per aiutarti!
In connessione...
Al momento nessuno dei nostri operatori è disponibile. Per favore riprova più tardi.
I nostri operatori sono occupati. Per favore riprova più tardi
:
:
:
Hai una domanda? Scrivici!
:
:
Questa sessione di chat è terminata
Questa conversazione è stata utile? Vota questa sessione di chat.
Positivo Negativo