Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

HomeBlog

Rispetto al legno naturale (parquet), il laminato offre molti vantaggi come costi inferiori, una gamma più ampia di colori, resistenza all'umidità, resistenza ai graffi e facilità di installazione. Se stai ristrutturando la tua casa o il tuo ufficio, devi prima determinare il colore. Il laminato coprirà una

Il riscaldamento a pavimento elettrico fornisce calore in tutta la stanza, dando un nuovo significato al riscaldamento e al comfort. La crescente popolarità dei sistemi di riscaldamento a pavimento elettrici è dovuta ai loro numerosi vantaggi come fonte di calore: Adatto per ogni tipo di

Kompania jonë ka zhvilluar teknologjinë më të fundit për prodhimin e versioneve jo rrëshqitëse për të gjitha koleksionet e saj të shtrimit në qeramikë. Ky sistem bën të mundur krijimin e një sipërfaqeje jo rrëshqitëse e nanostrukturuar, pra një strukturë uniforme mbi sipërfaqen e pllakës,

Mermeri ka qenë materiali kryesor i përdorur në ndërtimin e civilizimeve greke dhe romake. Falë karakteristikave teknike dhe bukurisë së vlerësuar, ky gur metamorfik vazhdon të përdoret sot si për dysheme edhe për pllaka veshjeje ose aksesorë, për lavamane ose elemente dekorative. Ne disponojmë një gamë

Dizajni i aksesorëve për banjo të prodhuara me materialet më të reja natyrore është një nga premisat kryesore të kompanisë tonë. Ky koleksion i ri është bazuar në lavamane të thjeshta dhe funksionale që i japin bukuri natyrale dhe estetikë tualeteve moderne falë materialeve cilësore, rezistente

Ky kompleks mbresëlënës dhe i guximshëm është i vendosur në zemër të kryeqytetit kinez. Ai u hap zyrtarisht në tetorin e kaluar, dizenjuesja e tij mori pjesë në këtë ngjarje e shoqëruar nga Zhang Xin dhe Pan Shiyi e Soho (Kinë), zhvilluesit e projektit. Kompleksi është

Kuzhinat bashkëkohore kanë pësuar një evolucion të madh. Përveç funksionalitetit të mjeteve dhe cilësisë së lartë të materialeve të përdorura, i kushtohet shumë vëmendje dizajnit që bëhet më modern dhe i integruar në brendësi të shtëpisë. Kuzhinat tona shfaqen në modele të ndryshme dhe në materiale të

Chatta con noi
Chatta con noi
Domande, dubbi, problemi? Siamo qui per aiutarti!
In connessione...
Al momento nessuno dei nostri operatori è disponibile. Per favore riprova più tardi.
I nostri operatori sono occupati. Per favore riprova più tardi
:
:
:
Hai una domanda? Scrivici!
:
:
Questa sessione di chat è terminata
Questa conversazione è stata utile? Vota questa sessione di chat.
Positivo Negativo