Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Ktheu Mbrapa

Timeless Oak

Karakteristikat

të rehatshme për të ecur

rezistente ndaj presionit

ndezshmëri të ulët

jo e ndjeshme ndaj dritës

rezistente ndaj njollave

buzë formë-V (45°)

sistemi CLIC

mirëmbajtje e lehtë dhe të durueshme

shumë rezistente (nga bishtat e cigareve)

përbërë nga materiale të rinovueshme

rezistente nga përdorimi

përshtatshme për ngrohje nën dysheme

Na kontaktoni për rezervim dhe ejani në ekspozitë

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad