Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

May 2018

Pllakat X-Light (240cmx120cm) Karakteristikat teknike të këtij materiali e bëjnë atë zgjedhjen kryesore për të krijuar dizajne plotësisht të integruara. Ky material mund të përdoret në krijimin fasadave të ventiluara me bukuri estetike të shkëlqyeshme, veshje dekorative të brendshme dhe dyer të lëvizshme që kërkojnë forcën

Dama Zaha Hadid është një ndër emrat më të njohur në botën e arkitekturës. Ajo ndryshe njihet si “Mbretëresha e lakimeve”, një titul i dhënë nga The Guardian. Stili i saj i jep një tjetër dimension akitekturës duke e çliruar atë nga format tipike e

Bisedo me ne
Bisedo me ne
Pyetje, dyshime, çështje? Ne jemi këtu për t\'ju ndihmuar!
Po lidhet...
Asnjë nga operatorët tanë nuk është disponibël. Provoni më vonë.
Operatorët tanë janë të zënë. Provoni më vonë
:
:
:
Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!
:
:
Biseda ka përfunduar
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad